#69 Gantt Chart Showing Wrong Month Name and Year

Open
opened 9 months ago by ianc125 · 14 comments
ianc125 commented 9 months ago

image

![image](/attachments/30e31e9c-cb3f-4dc6-ba02-c1c7b4a8a935)
konrad commented 9 months ago
Owner

Did you do anything specific to get that bug? I can't reproduce it on try.

Did you do anything specific to get that bug? I can't reproduce it on [try](https://try.vikunja.io).
konrad commented 9 months ago
Owner

And it seems like the gantt chart in itself is currently broken, but that should have nothing to do with that issue.

And it seems like the gantt chart in itself is currently broken, but that should have nothing to do with that issue.
konrad commented 7 months ago
Owner

The gantt chart itself has been fixed with the last release, please check if that also fixed your issue. I was not able to reproduce it on try.

The gantt chart itself has been fixed with the last release, please check if that also fixed your issue. I was not able to reproduce it on [try](https://try.vikunja.io).
konrad commented 6 months ago
Owner

Closing due to inactivity, feel free to reopen.

Closing due to inactivity, feel free to reopen.
konrad closed this issue 6 months ago
ianc125 commented 6 months ago
Poster

Hey Konrad,

Just installed the latest docker containers and am seeing the same issue described above. Looks like it is happening on DEMO version aswell. Same issue in Chrome and IE so doesnt seem like a browser thing.

Hey Konrad, Just installed the latest docker containers and am seeing the same issue described above. Looks like it is happening on DEMO version aswell. Same issue in Chrome and IE so doesnt seem like a browser thing.
ianc125 reopened this issue 6 months ago
konrad commented 6 months ago
Owner

I'm still unable to reproduce this (on try and locally): image

I've tried in Firefox and Chromium, both in private mode which worked without issues.

What exactly did you do? Only change the view to gantt view?

I'm still unable to reproduce this (on try and locally): ![image](/attachments/ade806a0-445c-4ff2-9536-705514b78335) I've tried in Firefox and Chromium, both in private mode which worked without issues. What exactly did you do? Only change the view to gantt view?
konrad added the
kind/bug
label 5 months ago
akang6 commented 3 months ago

I'm seeing the same thing on a fresh Docker install. September is missing:

image

I'm seeing the same thing on a fresh Docker install. September is missing: ![image](/attachments/f9a5901e-6edc-486b-ac4b-0a51e87bf107)
konrad commented 3 months ago
Owner

@akang6 What date did you set it to? When I set it manually to august through october 2019 on try, it worked as intended: image

@akang6 What date did you set it to? When I set it manually to august through october 2019 on try, it worked as intended: ![image](/attachments/584aa682-7371-46cd-ab04-950abf3ebd93)
akang6 commented 3 months ago

I didn't change the dates manually, this is just how it looks by default. The dates are set from July 27-Sep 10 2020 but it's showing as 2019:

image

I didn't change the dates manually, this is just how it looks by default. The dates are set from July 27-Sep 10 2020 but it's showing as 2019: ![image](/attachments/a020dbe0-2451-453c-a97b-25054a5243cc)
konrad commented 3 months ago
Owner

Huh, interesting. Definitely strange - it should use the local date of your computer by default. What browser are you using? Does this happen with every list or only specific ones? If it is reproducable on try, can you send a link to the list where it does not work?

Huh, interesting. Definitely strange - it should use the local date of your computer by default. What browser are you using? Does this happen with every list or only specific ones? If it is reproducable on [try](https://try.vikunja.io), can you send a link to the list where it does not work?
akang6 commented 3 months ago

It's on every list, even on try:
image

It looks like the content is correct, just the date displayed is off.

I've tried on two different computers, Chrome on OS X 10.15.4 and Firefox on Windows 10.

It's on every list, even on try: ![image](/attachments/0d111231-7250-4e2a-b961-0918cf53fd0a) It looks like the content is correct, just the date displayed is off. I've tried on two different computers, Chrome on OS X 10.15.4 and Firefox on Windows 10.
141 KiB
akang6 commented 3 months ago

Also, the list from that screenshot is https://try.vikunja.io/lists/32/gantt

Also, the list from that screenshot is https://try.vikunja.io/lists/32/gantt
konrad commented 3 months ago
Owner

Wired, this is what I get: image

Also tested on Firefox and Chrome on Windows, same result.

What locale is your browser set to?

Wired, this is what I get: ![image](/attachments/4eb63dc7-4e78-40da-aefb-4f45d2180f4a) Also tested on Firefox and Chrome on Windows, same result. What locale is your browser set to?
akang6 commented 3 months ago

I haven't made any specific changes to my locale in my browsers so I'd imagine they'd be English, US Eastern.

I haven't made any specific changes to my locale in my browsers so I'd imagine they'd be English, US Eastern.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
3 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.